Top

Accountant Zeist

Accountantskantoor Sterkenburg, de accountant in de regio Zeist, helpt u inzicht te krijgen in uw financiële situatie. Onze ervaren accountants nemen uw administratie op zich en geven u waar nodig advies. Als accountantskantoor bij Zeist staan wij voor open communicatie. Fiscale en financiële zaken worden tussentijds met u doorgenomen en eventuele knelpunten worden besproken. Zodat u tijd overhoudt voor andere dingen, maar wel weet waar u aan toe bent.

Onze diensten

Het inschakelen van een accountantskantoor bij Zeist levert u niet alleen tijd op. Als mkb’er geeft u ook een betrouwbaar signaal af aan de Belastingdienst en andere financiële instanties. Als accountant nabij Zeist kunnen wij u ondersteunen op diverse administratieve-, fiscale- en financiële diensten. Hierbij kunt u denken aan:

  • Het samenstellen van jaarrekeningen + opstellen samenstellingsverklaring;
  • verzorgen van uw financiële administratie;
  • voeren van de salarisadministratie;
  • aangifte inkomstenbelasting;
  • aangifte vennootschapsbelasting.


Daarnaast kunt u bij ons terecht bij vragen op het gebied van overnames, investeringen en kredietaanvragen. Uw contact- en tevens vertrouwenspersoon biedt u in dit geval onafhankelijk advies. En mocht het nodig zijn, dan kunnen wij u een volledig pakket aan diensten aanbieden. Wij werken namelijk samen met deskundigen als een pensioenadviseur, advocaat arbeidsrecht en een bedrijfsjurist. 

 

Accountant Zeist acountantskantoor Zeist

Het accountantskantoor dichtbij Zeist: vaste prijsafspraak

Een Sterkenburg accountant in de buurt van Zeist bewaakt uw financiële situatie. Dan wilt u qua kosten natuurlijk niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Daar hebben wij onze werkwijze op aangepast. Zo kunt u bij ons rekenen op een vaste prijsafspraak. Vooraf wordt er besproken wat de kosten zullen zijn. Voor een reguliere jaarrekening of fiscale- of administratieve werkzaamheden bijvoorbeeld. Eenmalige werkzaamheden buiten deze afspraak zijn geen probleem. Wij maken van te voren een inschatting qua uren en kosten. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent. En heeft u een vraag? Daar ontvang u bij Sterkenburg geen rekening voor. U profiteert bij ons van servicegerichtheid en betaalt geen overheadkosten. Want afspraak is afspraak.

Administratie uitbesteden? Neem contact op met de accountant bij Zeist

Wilt u uw administratie uitbesteden aan een accountantskantoor in de omgeving van Zeist? Accountantskantoor Sterkenburg biedt u inzicht in uw financiële situatie en geeft u passende adviezen. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op. Dat kan telefonisch via 030 - 210 83 57 of per e-mail via info@sterkenburg.info. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende afspraak met een Sterkenburg accountant in of rondom Zeist.