Top

Accountant Houten

Zoekt u een accountant nabij Houten? U kunt bij Accountantskantoor Sterkenburg terecht voor de volgende diensten:

 • Jaarrekeningen
  Ondernemingen moeten ieder jaar een jaarrekening naar de Kamer van Koophandel sturen, ook uw onderneming. Het is een overzicht van de financiële situatie van uw onderneming van het afgelopen jaar. Het opstellen van een jaarrekening is complex en vereist vakkennis en deskundigheid. Een hele kunst, maar wel een kunst die onze accountant dichtbij Houten beheerst!
   

 • Financiële administratie
  U nooit meer verdiepen in de ingewikkelde wet- en regelgeving omtrent accountancy? Dat kan. Of het nu gaat om een kleine eenmanszaak of grote vennootschap, besteed uw financiële administratie uit aan Accountantskantoor Sterkenburg. Wij zorgen dat het op orde is, zodat u er geen omkijken meer naar heeft!
   

 • Salarisadministratie
  Van loonstroken tot loonmutaties en van aangiftes tot jaaropgaven. Het voeren van een salarisadministratie vergt veel tijd en specifieke kennis. Wilt u het uzelf gemakkelijker maken? Besteed dan uw salarisadministratie uit aan ons accountantskantoor vlakbij Houten. Zo weet u zeker dat het tijdig en correct wordt uitgevoerd!
   

 • Aangifte inkomstenbelasting
  Op welke aftrekposten heeft u recht? Waar moet u dit jaar extra op letten? Schakel Accountantskantoor Sterkenburg in en haal het maximale uit uw aangifte inkomstenbelasting. Onze accountants weten van welke regelingen u gebruik kunt maken, zodat u geen belastingvoordeel misloopt!
   

 • Aangifte vennootschapsbelasting
  Als directeur of groot aandeelhouder van een besloten vennootschap bent u jaarlijks verplicht om naast een aangifte inkomstenbelasting ook een winstaangifte van uw vennootschap bij de Belastingdienst in te dienen. Onze ervaren accountant dichtbij Houten helpt u daar graag bij. Wij vullen uw belastingaangiftes tijdig en correct in!

 

Maak een afspraak

Geen ‘uurtje factuurtje’ bij ons accountantskantoor dichtbij Houten

Accountancy zonder ‘uurtje factuurtje’ mentaliteit, maar gewoon met duidelijke prijsafspraken. Dat is de werkwijze van Accountantskantoor Sterkenburg! Wij maken vooraf duidelijke prijsafspraken, zodat u achteraf niet wordt verrast met hoge facturen. Telefonisch contact of mailverkeer zien wij niet als dienst, maar als gratis hulpmiddel. Een hulpmiddel om waardevoller voor u te kunnen zijn als adviseur op het gebied van accountancy!

Ook voor een accountant nabij NieuwegeinUtrechtZeistWoerden, Bilthoven en omgeving kunt u bij ons terecht!

 

Accountant Houten

Een accountant nabij Houten inschakelen?

Bent u op zoek naar een deskundige en betrouwbare accountant nabij Houten? Neem dan vrijblijvend contact op met Accountantskantoor Sterkenburg. Dat kan via 030 - 210 83 57 of door een e-mail te sturen naar info@sterkenburg.info. Wij gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken. Samen kijken we naar welke zaken goed geregeld zijn en waar ruimte ligt voor verbetering. Onze accountant nabij Houten helpt u nog succesvoller te ondernemen!

 

Maak een afspraak