Top

Accountant Zeist

Accountantskantoor Sterkenburg, de accountant in de regio Zeist, helpt u inzicht te krijgen in uw financiële situatie. Onze ervaren accountants nemen uw administratie op zich en geven u waar nodig advies. Als accountantskantoor bij Zeist staan wij voor open communicatie. Fiscale en financiële zaken worden tussentijds met u doorgenomen en eventuele knelpunten worden besproken. Zodat u tijd overhoudt voor andere dingen, maar wel weet waar u aan toe bent.

Onze diensten

Het inschakelen van een accountantskantoor bij Zeist levert u niet alleen tijd op. Als mkb’er geeft u ook een betrouwbaar signaal af aan de Belastingdienst en andere financiële instanties. Als accountant nabij Zeist kunnen wij u ondersteunen op diverse administratieve-, fiscale- en financiële diensten. Hierbij kunt u denken aan:

  • Het samenstellen van jaarrekeningen + opstellen samenstellingsverklaring;
  • verzorgen van uw financiële administratie;
  • voeren van de salarisadministratie;
  • aangifte inkomstenbelasting;
  • aangifte vennootschapsbelasting.


Daarnaast kunt u bij ons terecht bij vragen op het gebied van overnames, investeringen en kredietaanvragen. Uw contact- en tevens vertrouwenspersoon biedt u in dit geval onafhankelijk advies. En mocht het nodig zijn, dan kunnen wij u een volledig pakket aan diensten aanbieden. Wij werken namelijk samen met deskundigen als een pensioenadviseur, advocaat arbeidsrecht en een bedrijfsjurist. 

 

Accountant Zeist acountantskantoor Zeist

Het accountantskantoor dichtbij Zeist: vaste prijsafspraak

Een Sterkenburg accountant in de buurt van Zeist bewaakt uw financiële situatie. Dan wilt u qua kosten natuurlijk niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Daar hebben wij onze werkwijze op aangepast. Zo kunt u bij ons rekenen op een vaste prijsafspraak. Vooraf wordt er besproken wat de kosten zullen zijn. Voor een reguliere jaarrekening of fiscale- of administratieve werkzaamheden bijvoorbeeld. Eenmalige werkzaamheden buiten deze afspraak zijn geen probleem. Wij maken van te voren een inschatting qua uren en kosten. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent. En heeft u een vraag? Daar ontvang u bij Sterkenburg geen rekening voor. U profiteert bij ons van servicegerichtheid en betaalt geen overheadkosten. Want afspraak is afspraak.

Deskundig en betrouwbaar

Een accountant van Accountskantoor Sterkenburg is betrouwbaar, deskundig en voegt waarde toe aan uw bedrijf. Een accountant in Zeist kijkt verder dan de cijfers. Welke richting wilt u graag opgaan? Wij houden uw wensen altijd in het achterhoofd en adviseren waar nodig. Zo brengen wij u op de hoogte van fiscale kansen voor uw onderneming.

Daarnaast kunt u ervan uitgaan dat u hulp krijgt van professionele medewerkers. De medewerkers van ons kantoor hebben veel ervaring op het gebied van accountancy en zijn goed geschoold. Wij doen er alles aan om voor u een passende oplossing te vinden. Hiervoor werken onze accountants in Zeist onder andere samen met allerlei deskundigen, zoals fiscaal adviseurs.

Administratie uitbesteden? Neem contact op met de accountant bij Zeist

Wilt u uw administratie uitbesteden aan een accountantskantoor in de omgeving van Zeist? Kunt u ook wel wat steun gebruiken op het gebied van financiële administratie, salarisadministratie of de jaarrekeningen? Accountantskantoor Sterkenburg biedt u inzicht in uw financiële situatie en geeft u passende adviezen. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op. Dat kan telefonisch via 030 - 210 83 57 of per e-mail via info@sterkenburg.info. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende afspraak met een Sterkenburg accountant in of rondom Zeist.